Groepsbegeleiding

Vind je het lastig om jezelf te motiveren? Heb je het idee dat je best weet wat je wilt veranderen, maar loop je vast? De steun van anderen kan enorm krachtig en inspirerend zijn! Daarom kun je meedoen aan een gezamenlijke leefstijlcursus. Je gaat dan in groepsverband aan de slag met je doelen.

De cursus bestaat uit interessante, inspirerende en gezellige bijeenkomsten waarin je gesteund wordt door mensen zoals als jij. We behandelen steeds een ander thema, zoals: voeding en valkuilen, voedingshypes en de vicieuze cirkel. Ook doen we een ‘supermarkttour’ en besteden volop aandacht aan beweging. Daarnaast krijg je tips en adviezen om je doelen te bereiken. We sluiten af met een groepsevaluatie

Heb jij ook behoefte aan dat extra steuntje in de rug? Dan is deze cursus voor jou heel waardevol. De groepssessies helpen je niet alleen bij het afvallen, je doet er ook nog eens leuke nieuwe contacten op!

Praktisch

Deze groepssessies starten 2 keer per jaar, in maart en september. Een traject duurt 12 weken en bestaat uit één bijeenkomst per week.

Om een afspraak te maken en of voor meer informatie kunt u contact opnemen: 070 3225020 / 06 51433540 of een mail sturen naar: remijnse@xs4all.nl