Dit ben ik

Mijn naam is Mariette Remijnse (1962). Ik heb mijn opleiding Diëtetiek afgerond in 1989 in Amsterdam. Vanuit mijn carrière als topsporter en later als trainer/coach, had ik altijd een bijzondere interesse voor voeding en gezondheid. Na mijn sportcarrière werkte ik ruim 10 jaar in het bedrijfsleven. Maar omdat gezonde voeding en bewegen altijd belangrijk voor me bleven, besloot ik in 2007 om mij zelfstandig te vestigen als diëtist.

Motivatie en balans

Ik ben er van overtuigd dat een blijvende leefstijlverandering draait om de juiste balans tussen Voeding – Motivatie – Bewegen. Voor iedereen is die balans verschillend. Daarom krijg je altijd een persoonlijk advies dat helemaal bij je past.

Zo’n blijvende verandering begint bij motivatie: de wil om iets te doen en te bereiken. Wilskracht en discipline komen vaak van buitenaf en kosten je energie. Maar echte motivatie komt van binnenuit en gééft je positieve energie. Je zult versteld staan hoeveel kracht motivatie je dan zal geven! Hierdoor is de kans op permanente gedragsverandering het grootst.

Ik heb me gespecialiseerd in coachende en motiverende technieken. Zo zorgen we dat je niet alleen anders gaat eten, maar dat ook je denken mee verandert. Samen maken we een concreet plan met realistische doelen, waardoor je echt resultaten boekt, en je kwaliteit van leven verbetert.

Neem contact op