Skip to main content

‘Dit mag ik niet’ en ‘Dit neem ik niet’

Ik leer je het verschil tussen

Waarom bezwijk je zo vaak

voor de verleiding en vergeet je je doel?

Hoe ga je om met je eigen mateloosheid?

Hoeveel koolhydraten mag je eigenlijk eten?

Hoe zit het met suiker in fruit?

En iets zoets na de maaltijd?

Waarom wil ik altijd een koekje bij de koffie?

Is een glas rode wijn per dag nu wel

of niet goed voor je hart?

Wat kan ik eten om mijn

cholesterol te verlagen?

Wat cliënten zeggen: ‘Mariëtte oordeelt niet,

is professioneel en helder in de communicatie.’

Hoe ik werk

Cliënten komen op verwijzing van de huisarts, via via, of op eigen initiatief. Ze willen allemaal iets aan hun voedingspatroon en/of leefstijl veranderen. Omdat ze bijvoorbeeld diabetes of verstoorde eetgewoontes hebben, te licht of te zwaar zijn, een burn-out hebben, of zich gewoon niet goed voelen. Het lijkt zo simpel: bepaalde voeding mijden of juist eten om gezond te worden of te blijven. Maar vaste patronen doorbreken is niet zo eenvoudig.

Tijdens het intakegesprek kijken we naar je voedings- en beweegpatroon. Voor de opstelling van een concreet plan van aanpak met realistische doelen gaan we aan de slag met je persoonlijke motivatie en overtuigingen. Hoe zit het met je energiegevers en -nemers? Wat is voor jou haalbaar? Wat is praktisch?

Mijn benadering is positief. Ik heb er alle vertrouwen in dat een gezondere leefstijl voor jou haalbaar is. Daarbij leg ik het accent altijd op wat mogelijk is en wat je wèl kunt nemen.

Wil jij ook bepaalde gewoontes veranderen of heb je vragen over voeding en/of leefstijl, neem dan contact met me op: 070 3225020 / 06 51433540 of stuur een mail: remijnse@xs4all.nl